Heb jij ook een goed idee?

Loslippig: Lentekriebels

Het leven gaat aan ons voorbij, sommigen staan er bij stil en kijken terug maar velen kijken vooral vooruit en nemen de dagen en fases zoals ze komen. Omdat het leven zo langzaam gaat hebben we tijd om aan deze fases te wennen maar omdat het zo snel gaat kijken we soms terug en bevatten we niet dat sommige aspecten echt voorbij zijn nu. De eindigheid van bepaald gedrag en gevoelens, komt met de verloop van tijd en de groei van ons bewustzijn. We gaan daarom even heerlijk terugblikken naar een periode in ons leven die misschien wel het minst bewust maar wel het meest turbulent was; de puberteit. We delen onze schaamtevolle, grappige, gênante, schattige jeugdverhalen over de liefde. Dit doen we op zo’n luchtige manier alsof we het over een random persoon hebben en niet over onszelf. Want laten we eerlijk zijn, soms kan je terugkijken en denken “wie is dat en wat dacht ze wel niet??”

Loslippig Lentekriebels is een storytelling evenement waar mensen tussen 18-30 hun grappige waargebeurde verhalen deelden over jeugdliefdes met het publiek. Het thema Lentekriebels doelt op de jeugdigheid van de lente en de bijkomende kriebels van liefde. Dit thema is zo breed dat er genoeg ruimte is voor eigen interpretatie maar wel gekaderd om er een samenhangend geheel van te maken. Voorafgaand aan het evenement krijgen de sprekers een workshop storytelling.

Het evenement ‘Loslippig’ vindt plaats in het Kweekcafé, in het rechterdeel van de kas. Het begint om 16:00 uur en eindigt om 18:00 uur op zondag 26 mei, en de toegang kost 5 euro en er zijn lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar aan de bar.


Resultaat: Storytelling middag
Fase: In ontwikkeling