Heb jij ook een goed idee?

SRRL. Garden Session

Op 14 juni opent Patronaat Haarlem haar deuren voor een uniek evenement. Stap binnen in een groene surrealistische tuin waar talenten tussen 16 en 30 jaar de kans krijgen om hun eerste groene bladeren te tonen.

Wat SRRL.Garden Session zo bijzonder maakt, is de inspiratie uit een surrealistische tuin, waar harmonie tussen bezoekers en de omgeving centraal staat. Het podium, centraal in de ruimte geplaatst en omringd door diverse chill spots, stimuleert een intensere interactie tussen artiesten en publiek.

Bij elke SRRL.Garden sessie wordt een beat ingezet waarop artiesten in verschillende timeslots op hun eigen identieke manier kunnen improviseren. De beat blijft hetzelfde voor de hele avond, waardoor de aandacht ligt op de eigen invulling van de artiesten.

Of je nu ervoor kiest om rustig achterover te leunen vanaf de buitenring of juist dichter bij het podium staat en mee beweegt, bij SRRL.Garden Session heb je de vrijheid om dit per act en per set te beslissen. Kom langs en laat je meevoeren door de combinatie van muziek en creativiteit!

Binnenkort start de kaartenverkoop. Check de insta @srrl.gardensession voor meer info.


Resultaat: Evenement
Fase: In ontwikkeling