Heb jij ook een goed idee?

The Sound Of Alkmaar

Herinner je je die liedjes nog uit je jeugd, die ons allemaal dat warme gevoel gaven? De nummers die je opbeurende in moeilijke tijden? Dat gevoel van verbondenheid door muziek is iets wat we allemaal koesteren! Tijdens The Sound Of Alkmaar hebben we met getalenteerde artiesten muziekliefhebbers laten dansen. Tegelijkertijd hebben we geld voor het goede doel ‘Muziekids’ opgehaald. Dit is een organisatie die zieke kinderen de kans geeft om muziek te maken.

Bandjesavond!

The Sound of Alkmaar was een avond vol alternatieve muziek. Muziekliefhebbers tussen de 20 en 40 jaar oud konden genieten van vette opkomende bands. Elke band zal een energieke set van 30 minuten spelen, gevolgd door een korte pauze waarin een DJ de feeststemming hoog houdt. De vier bands waren allemaal bands die hun horizon willen verbreden. Hun thuishaven Haarlem hebben ze al uitgespeeld, door deze avond konden ze groeien en zichzelf in de Alkmaarse scene laten zien. Om de verbinding met Alkmaar te zoeken kwam er ook een bandje uit Alkmaar, die de andere bands weer tips kon geven over hoe ze verder konden doorbreken buiten hun eigen stad om.

Naast een vette bandjesavond konden bezoekers lootjes kopen, de winnaars konden vette prijzen winnen zoals een platenspeler, verschillende ukeleles, gitaren en nog meer! Alles wat werd opgehaald met de lootjesverkoop (en extra donaties) ging naar Muziekids. Uiteindelijk is er 651,- euro opgehaald voor het goede doel! Dank voor iedereen die geld heeft gedoneerd en een lootje heeft gekocht.

Waarom deden we dit?

Wij zijn een groep van een paar gepassioneerde vrouwen uit Haarlem en omstreken. Wij dragen graag een steentje bij aan de samenleving. Voor ons is muziek een bron van vreugde en afleiding, en we geloven dat elk kind het recht heeft om te genieten van deze eenvoudige geneugten, zeker tijdens moeilijke tijden.

Waar was het?

De avond was op donderdag 6 juni in cafe De Tuin, het begon om 20:00 uur en duurde tot iets na middernacht. Het evenement was gratis te bezoeken.


Resultaat: Een leuke avond vol muziek en 651 euro voor Muziekids
Fase: Afgerond