In een klapHeb jij ook een goed idee?

In één klap

Mis je het ook de positieve energie, ervaar je stress én bouw je steeds meer frustratie op?… Wij komen met dé oplossing die jij nodig hebt, namelijk “de-in-één-klap-bokszak”. Zo ben je in één klap van alles af! Dus let’s go en sla al je frustraties uit op de bokszakken die wij op hangen door heel Haarlem. En zeg nou eerlijk… sporten geeft je een positieve energie, een voldaan gevoel en is ook nog vitaal.

The soft side of Boxing

Alle frustraties en stress die je opgebouwd hebt in één klap weg, dat zou toch mooi zijn? Samen kunnen wij daar wat aan doen. Wij geloven dat (kick-)boksen de perfecte uitlaatklep is om je vrij en fit te voelen! Wij willen onze stad Haarlem en al haar inwoners overtuigen van deze positieve effecten. Daarom staan wij voor gratis en publiek toegankelijke bokszakken en dit willen wij realiseren. Volgens ons is dit belangrijk omdat we o.a. jongeren hiermee motiveren om te bewegen! 

Zoals gezegd willen wij op verschillende plekken in Haarlem bokszakken ophangen. Wij zoeken voornamelijk locaties die volgens ons wat extra aandacht mogen gebruiken zoals Houtplein, Aziëpark en bij de Cronjé. 

Be safe

We vinden het belangrijk dat iedereen veilig en verantwoord gebruik kan maken van de bokszakken. Dit is ook de reden waarom wij een poster op zullen hangen met regels die nagestreefd moeten worden. Zoals: per persoon mag er maximaal 30 minuten gebruik worden gemaakt van de bokszakken. En er mag maximaal 1 iemand gebruik maken van de bokszak.

For who?

Onze doelgroep is vooral jongeren tussen de 16 en 28 jaar. Maar natuurlijk is iedereen uit Haarlem welkom. Onze campagne willen wij richten op de jongeren omdat wij in onze omgeving merken dat er veel frustratie is en dit zich alleen maar opstapelt. Wij vinden het dan ook belangrijk om iedereen even een soort uitlaatklep te geven.

Hou onze insta in de gaten voor de updates!

Thema: jouw perfecte stad
Resultaat: Openbare bokszakken in Haarlem
Fase: Realisatie