Heb jij ook een goed idee?

Banklammen

Een kroegentocht in huis of gewoon een lekker biertje voor de buis? Support je lokale kroeg, die hebben immers een eenzame tijd voor de boeg. Iedereen zit thuis, ons sociale leven staat stil. Een kroegentocht in huis, is toch iets wat iedereen wil?

Op zondag 12 april is het Pasen. Het perfecte moment om de lente in te luiden en met elkaar te proosten. Helaas vieren wij ,Haarlemmers, het dit jaar niet in de lokale kroegen. Gelukkig hebben wij hier een passende oplossing voor gevonden. Op eerste Paasdag introduceren wij BANKLAMMEN; de online kroegentocht voor thuisblijvers. 

Met dit toffe initiatief geven wij de lokale kroegen, leveranciers, delicatessen winkeliers een steuntje in de rug. De gehele opbrengst van de samengestelde box gaat naar hen. #supportyourlocal 

Wat is Banklammen?: Het is een lentebier-pakket, speciaal samengesteld voor een kroegentocht in huis. Aan alles is gedacht; een ‘huis-tuin-en-kroegentocht plattegrond’, gezellige drankspelletjes en leuke face-time opdrachten voor een online borrel met vrienden & familie. Verder organiseren we een online pubquiz in jouw favo kroeg waar jij online aanwezig kunt zijn, met achter de bar een bekend kroeggezicht. Het pakket bevat overigens niet alleen biertjes en leuke opdrachten, maar ook overheerlijke bites. 

Aan dit initiatief doen zes lokale kroegen mee. Elke kroeg staat voor één bierflesje. Naast de zes bierflesjes ontvang je ook een speciale muntdop. Met deze muntdop kan je na deze turbulente tijden een lentebiertje innen bij één van de zes kroegen. 

De kroegen die meedoen zijn: Du Theatre, Café de Vijfhoek, Wapen van Bloemendaal, Van Beinum, Café de Lange Heer en Het Lokaal. Naast deze kroegen doet ook Mabrouk mee.

Inhoud Banklammen 2020 box

– Zes lentebiertjes

– Eén speciale muntdop. Met deze muntdop kun je, nadat de corona crisis voorbij is, binnen twee maanden een lentebiertje halen bij één van de deelnemende kroegen.

– Bites van Mabrouck.

– Online Kroegentocht. Per biertje/kroeg/kamer. Na het voltooien van de opdracht kom je virtueel terecht in de kroeg van het biertje dat je opdrinkt. Zo ontstaat er bijvoorbeeld een volle kroeg op ZOOM. Een bekend kroeggezicht zal je dan enterntainen :-). 

Hoe doe je mee?: Om mee te doen met Banklammen, heb je een Banklammen 2020 box nodig. Let op: er zijn slechts 500 boxen beschikbaar. OP=OP

Names alle deelnemende kroegen, zeggen wij alvast bedankt. Cheers!

Foto: Helene Wiesenhaan Photography

Thema: Corona
Resultaat: 500 boxen verkocht en een toffe online kroegentocht tijdens Pasen
Fase: Afgerond