Heb jij ook een goed idee?

Behind Your Meal Haarlem

Behind Your Meal Haarlem is dé fotowedstrijd voor Haarlemse maaltijd bezorgers. Zij racen de hele stad door, weer of geen weer. En daarmee hebben ze in deze tijd drukker dan ooit!! Onvermoeibaar komen zij op de meest bijzondere plekken, bleek uit de eerste versie van Behind Your Meal in Delft (Instagram STAD Delft) begin dit jaar. Hoe fantastisch zou het zijn om ook in Haarlem een uniek kijkje te krijgen in de keuken van maaltijdbezorgers, die écht weten waar je de vetste plekken in de stad kunt vinden. En wie zit er eigenlijk achter die maaltijd? Behind Your Meal Haarlem onderzoekt door middel van een fotowedstrijd wie de bezorgers eigenlijk zijn en wat voor bijzonders ze onderweg tegenkomen. Zo kan iedereen meegenieten van deze unieke job – ondanks dat het echt best wel pittig kan zijn –  ook echt heel erg leuk is.

De fotowedstrijd

Tot 31 mei a.s. kunnen bezorgers foto’s insturen (met een kleine beschrijving) die zij hebben gemaakt van hun favoriete plek in Haarlem Oost & Schalkwijk. Deze kunnen per DM ingestuurd worden naar het Instagram account van @behindyourmealhaarlem waar ook de stemming plaatsvindt. De mooiste foto’s maken kans op leuke prijzen en 5 wedstrijddeelnemers worden daarbij gevraagd voor een interview op locatie. Tot slot worden de locaties verwerkt tot een routekaart voor het publiek om mee te kunnen genieten van de mooiste plekken in Haarlem Oost en Schalkwijk.

En de winnaar?

De winnaar van de fotowedstrijd wordt na 31 mei gekozen door lokale fotograaf: Harro Jansz. Met zijn eigen prachtige foto’s bracht Harro een ode aan de mooie stad Haarlem door er een kalender van te maken. Check ook even de Insta voor zijn favoriete plek in Haarlem Oost :).

Er schuilt een fotograaf in iedereen! Dus ben je bezorger in de omgeving van Haarlem? Pak je smartphone / camera en ga eropuit!


Resultaat: Fotowedstrijd onder Haarlemse maaltijd bezorgers
Fase: Realisatie