Heb jij ook een goed idee?

Duurzaamheidsfestival EcoFest

Raul en Emiel hebben eigenlijk maar een wens en dat is de duurzaamheidsbeweging in Haarlem naar een hoger niveau tillen. Door een festival te organiseren rondom duurzaamheid hopen ze Haarlemmers een steuntje in de rug te geven en hun droom te verwezenlijken. Jij komt toch ook wel?

Op 15 juni 2019 wordt het Haarlemse leven verrijkt met de tweede editie van EcoFest. Dit is een festival gericht op duurzaamheid en is goed toegankelijk voor jongeren, geïnspireerde Haarlemmers en families. Kortom het is een inspirerende feestdag voor jong en oud! Het EcoFest komt voort uit stichting Ecoring.

Raul en Emiel geloven dat de jongeren de nieuwe samenleving zijn. De inspiratie van jongeren drijft hen naar innovatie en nieuwe mogelijkheden. Gepaard met het gevoel dat zij de wereld aan kunnen willen Raul en Emiel aan de slag met de duurzaamheidsbeweging in Haarlem. Daarom organiseren zij EcoFest; een festival dat voor jongeren aantrekkelijk is en waar duurzame ondernemers samen met ecoprojecten de duurzaamheidsbeweging symboliseren.

Zo slaan Raul en Emiel een brug tussen economie en ecologie waardoor de jongeren een duurzame samenleving vormgeven, die test van de tijd kan doorstaan. Aangezien de jonge mensen van nu, de volwassenen van de toekomst zijn. Maar! natuurlijk zijn kinderen samen met hun ouders en kan eigenlijk iedereen die meer wilt leren over economie en ecologie ook van harte welkom!

Raul en Emiel hopen je op 15 juni te zien! De EcoFest Facebookpagina en Instagram voor meer info. 


Fase: voorbereidingsfase