Heb jij ook een goed idee?

Inzameling transportkosten – One Day I’m Big

De laatste fase

Inzameling transportkosten vervoer familiepakketten. Ik schakel de Marokkaanse gemeenschap in om mij te helpen. Bedrijven met eigenaren van Marokkaanse afkomst en Moskeeën. Ik ga proberen zoveel mogelijk mensen aan deze actie te koppelen door ze allemaal een klein deel van het bedrag te laten sponsoren. 

De eerste fase – Tijdens Ramadan heb ik een inzamelactie gehouden voor kleding voor de mensen die het moeilijk hebben in El Hoceima. Bijna 100 gezinnen hebben mij toen kleding gebracht. 

De tweede fase – In de tussentijd liggen deze kilo’s kleding in een opbergplaats bij een van de sponsoren. Dit is zonde en niet goed voor de kleding zelf. Deze kleding hebben wij tijdens een awareness dag gesorteerd. We hebben voor 45 gezinnen gepersonaliseerde kledingpakketten kunnen maken. Check de aftermovie hier.

De laatste fase – Inzameling voor de transportkosten. Ik schakel de Marokkaanse gemeenschap in om mij te helpen. Bedrijven met eigenaren van Marokkaanse afkomst en Moskeeën. Ik ga proberen zoveel mogelijk mensen aan deze actie te koppelen door ze allemaal een klein deel van het bedrag te laten sponsoren. 

Spoed – In oktober ga ik beginnen met het inzamelen van geld om de familiepakketten op te sturen naar El Hoceima. Dit moet met spoed gebeuren omdat het dan winter is en het ijskoud wordt in de bergen. Hierdoor is kans groter dat gezinnen ziek worden. Eind november ga ik zelf naar Marokko en in samenwerking met Marokkaanse transporteurs de pakketten naar de families in de stad Al Hoceima brengen. 

Volg mij op insta voor leuke updates!


Resultaat: Kleding transporteren naar Marokko
Fase: Realisatie