Heb jij ook een goed idee?

Koningsdag Banklammen

Heb jij ook zin om Koningsdag 👑 in volle glorie te vieren? Waarschijnlijk is het antwoord JA en snakt iedereen naar de oranjegekte. Goed nieuws, want wij gaan helemaal gek. Wij gaan namelijk Koningslammen ofwel Banklammen 🛋️🐑🍺 op Koningsdag at home en via een online kroegentocht!

Wat houdt het in?
Met dit toffe initiatief geven wij de lokale kroegen, brouwerijen en onze lokale cultuur een steuntje in de rug. De gehele opbrengst van de samengestelde box gaat naar hen. #supportyourlocal

Wat is Banklammen?: Het is een fris bierpakket (8 in totaal) met een bite, samengesteld voor Koningsdag met daarbij een aantal gezellige oer-Hollandse spelletjes. Denk bijvoorbeeld aan spijkerpoepen, koekhappen, vier-op-een-rij en Willie-prik-je.

Naast de leuke spellen die je thuis kan doen, organiseren wij online spellen in jouw favo kroeg waar jij virtueel aanwezig kunt zijn, met achter de bar een bekend kroeggezicht. De kroegen die meedoen zijn: du Theatre, Café de Vijfhoek, Café de Lange Heer, het Lokaal, Brasserie van Beinum, het Wapen van Bloemendaal en Bar Wigbolt uit Haarlem support, maar ook de lokale bierbrouwers o.a. Jopen en Uiltje & de lokale delicatessenwinkel (nader te bepalen).

PLUS🤩: Organiseren wij i.s.m. The Good Girls Club en hulp van club JUNE op de St. Bavo Kathedraal een pre-party op Koningsnacht via ZOOM!! Dit is alleen voor mensen met een Banklammen Box 🙂 Dus Willie op de bank, Maxima’al genieten? Doen dan mee en support your locals!

Let op: er zijn slechts 500 boxen beschikbaar. OP=OP #willieopdebankmaximaalgenieten ?
Kortom, wil je meer weten? Bekijk de volgende linkjes.

Tickets: https://bit.ly/3cw0GHb
Meer info: https://bit.ly/2ViiKi1

Wij doen mee, jij ook? 🛋🐑🍺
ATTENTIE: Wil je wijn i.p.v. bier, dat kan. Stuur mij na jouw bestelling een mailtje (birgit@stad-haarlem.nl). Je kunt kiezen tussen 2x witte wijn of 2x rosé. Mede mogelijk gemaakt door Hans Moolenaar Wijnkoperij b.v..


Resultaat: 475 boxen verkocht en een geslaagde online Koningsdag
Fase: Afgerond