Heb jij ook een goed idee?

Unknown#2

De tweede editie van Unknown komt er aan op 3 februari in The Wolfhound, Haarlem!

Zit jij soms te fantaseren over de onmogelijke dingen in het leven of besef je je soms hoe bizar de dingen zijn die we in ons normale leven tegenkomen en waar we eigenlijk nooit echt bij stilstaan. 

Tijdens Unknown kan je met andere jongeren (tussen de 16-25 jaar) jouw bewonderingen delen en kom je meer te weten over onderwerpen waar anderen over nadenken en waar jij misschien nog nooit bij stil hebt gestaan. Het is een relaxte avond waar je onder het genot van een drankje de mooiste, raarste, moeilijkste en uiteenlopende gesprekken voert.

Unknown wilt je een platform bieden om je stem te laten horen en zo elkaar te leren kennen. Op de avond zijn er twee jonge filosofen en tevens beste vrienden die samen het onderwerp van de avond inleiden. Vervolgens mag je zelf verder praten met anderen en aan het einde is er tijd voor een dansje, want we hebben de leukste bandjes geregeld :).

De eerste editie was een groot succes en we hebben enorm genoten van alle gesprekken en de positieve sfeer op de avond. 

Met de tweede editie gaan we er weer voor met een spik splinter nieuw onderwerp: Begrenzing van menselijk gedrag. We zijn onwijs benieuwd wat hiermee gedaan wordt.

Heb je zin om 3 februari te komen? Hou de instagram in de gaten @unknownhaarlem.Resultaat: Een avond vol diepzinnige vragen en nieuwe vrienden
Fase: Realisatie