Heb jij ook een goed idee?

Woord voor woord #thuissessies

Woord voor Woord is een platform voor iedereen die creatief bezig wil zijn op het gebied van HipHop. Wij bieden jongeren een kans om hun muzikale talent te ontwikkelen en naar buiten te brengen, elkaar te ontmoeten, en kennis op te doen bij workshops van professionals uit de muziekindustrie.

De Woord voor Woord thuissessies
Door omstandigheden rondom het coronavirus kunnen de Woord voor Woord sessies in de bieb momenteel helaas niet doorgaan… maar dat betekent niet dat we stil gaan zitten! Daarom zijn er nu de Woord voor Woord thuissessies, waarin we online muziek met elkaar delen en samen nieuwe muziek maken!

Het werkt als volgt:
Wij, het Woord voor Woord vragen alle producers om beats te sturen naar woordvoorwoordhaarlem@gmail.com. Elke week zoeken wij een nieuwe beat uit en bedenken wij een schrijfopdracht. De beats en opdrachten zijn te vinden op de Woord voor Woord SoundCloud. Wij nodigen rappers uit om de opdracht uit te voeren, er een filmpje van te maken en die ook te mailen naar het bovengenoemde e-mailadres. De inzendingen posten wij op het woord voor woord thuissessies Instagram-account (@woordvoorwoordthuissessies). Zo kunnen we elkaar inspireren vanuit onze eigen huiskamers! Dus wil jij meedoen? stuur je beats, schrijf je teksten en stuur ze op!


Resultaat: Video's op Instagramaccount van woordvoorwoordthuissessies
Fase: Afgerond